DODIK: "Taj film u BiH nećete gledati"!

17:00

BiH 0

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da predsedavajući Željko Komšić, ni nakon 26 godina, mentalno nije izašao iz rata i tzv. Armije BiH.

DODIK: "Taj film u BiH nećete gledati"!
Printscreen

On mu je poručio da "ratni film, sa sobom u glavnoj ulozi, u BiH neće gledati".

Na pitanje da prokomentariše Komšićevu pretnju silom ako, kako kaže, vlasti RS nastave ovako, Dodik je, u izjavi za Srnu, "obavestio" Komšića da je rat završen i da je RS dobila svoja prava Dejtonskim mirovnim sporazumom koja, kako je naveo, brani na miran i demokratski način, prenose Nezavisne novine.

"Ako je željan još jednog 'zlatnog ljiljana' preporučujem mu da se pridruži islamskim ratnicima po različitim ratištima. Ratni film sa sobom u glavnoj ulozi u BiH neće gledati, a ako nastavi da preti njime očekujem da i pravosuđe FBiH počne da radi svoj posao", poručio je Dodik.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prethodno je danas Komšić najavio da će biti podneta krivična prijava protiv odgovornih lica, nakon što je u Službenom glasniku Republike Srpske objavljen tekst Zakona o lekovima i medicinskim sredstvima RS.

"Vlasti RS očito ne mare za bilo kakva upozorenja iz međunarodne zajednice. Sada je i više nego ikad ranije na potezu Tužilaštvo BiH. Ukoliko se ovo nastavi, sutra će se isto desiti i sa Oružanim snagama BiH, sa pravosuđem, a kad se desi, tad će se morati odgovoriti silom. Ne odgovori li se to će značiti da se pristalo na ono što nazivaju mirnom disolucijom", rekao je Komšić za Radio slobodna Evropa.

Izvor: B92

Komentari(0)

Loading