ALI METAR MOGA SELA AMERIKA CELA: Dodik zapevao! (VIDEO)

16:49

BiH 0

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sa najbližim saradnicima obeležio je uvođenje američkih sankcija njemu i banjalučkoj Alternativnoj televiziji.

ALI METAR MOGA SELA AMERIKA CELA: Dodik zapevao! (VIDEO)
Printscreen

On je sa saradnicima zapevao pesmu "Ali metar našeg sela, Amerika cela".

Video-snimak sa ovog druženja objavljen je na zvaničnom profilu Dodikove SNSD na Tviteru.

 

 

U društvu sa Dodikom u kafanskoj atmosferi bili su predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, njegov savetnik Radovan Kovačević, direktor UKC-a Vlado Đajić, predsedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Nikola Špirić, predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija i predsednica poslaničkog kluba SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Snježana Novaković Bursać.

Američka administracija juče je proširila "crnu listu" na kojoj je ponovo i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, kome je ovo treći put da je pod sancijama SAD.

Reagujući na odluku američkog Ministarstva finansija, koju je prethodno najavila ministarka spoljnih poslova BiH u Savetu ministara Bisera Turković, Dodik je juče rekao da sankcije njemu neće ništa bitno promeniti jer, kako je istakao, nije nameravao da putuje u Ameriku, kao i da tamo nema ni imovinu ni bankovni račun.

 

Izvor: B92

Komentari(0)

Loading