NAORUŽAN I NA SKIJANJE: Na Igmanu čovek potegao pištolj na porodicu sa psom?

08:26

BiH 0

Nepoznati muškarac repetirao je pištolj prema jednoj ženi, psu, djetetu i dvoje prijatelja na Igmanu, na putu za Hrasnički stan, prenose federalni mediji.

NAORUŽAN I NA SKIJANJE: Na Igmanu čovek potegao pištolj na porodicu sa psom?
Printscreen/Youtube

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za Klix.ba je potvrđeno da je ženska osoba u 11.20 sati prijavila ovaj slučaj.

"Ženska osoba je prijavila prijetnju nepoznate osobe vatrenim oružjem. Na mjesto događaja se uputila policijska patrola koja je uzela izjavu i pretražila područje, ali nije pronašla osobe koje odgovaraju opisu", kazali su za pomenuti portal.

Prema rečima gospođe koja je doživela šokantnu situaciju sve se odigralo nakon što je njeno dete na uzici vodilo psa koji je razigrano krenuo prema muškarcu i devojci.

Kada im se pas približio, mladić za kojeg kaže da je imao crnogorski naglasak, prvo ga je pokušao udariti nogom, a zatim iza pojasa izvukao pištolj i repetirao ga prema psu i porodici uz riječi: "Hoćeš li sad da ga ubijem?".

Nakon što je gospođa koja je prijavila slučaj izvadila telefon kako bi pozvala policiju, muškarac i devojka su pobegli u nepoznatom pravcu, a nisu ih pronašli ni policajci koji su brzo stigli na mesto dojave.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading