SLAO EKSPLICITNE SNIMKE DEVOJKE U VAJBER GRUPI: Mostarac od nje tražio samo jedno

18:00

BiH 0

Takođe, bez njenog znanja je snimao i njihove razgovore, tokom kojih je tražio od nje da mu prizna da ga je varala dok su bili u ljubavnoj vezi

SLAO EKSPLICITNE SNIMKE DEVOJKE U VAJBER GRUPI: Mostarac od nje tražio samo jedno
Shutterstock

Nakon nešto više od dva meseca Opštinski sud u Mostaru potvrdio je optužnicu Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) protiv N. K. (38).

Ovom Mostarcu se, prema optužnici, na teret stavlja više krivičnih dela i to nanošenje lakih telesnih povreda, neovlašćeno optičko snimanje i ugrožavanje sigurnosti. Uz ova dela iz Krivičnog zakona FBiH, odnosno članove 173., 189. i 183, u optužnici je naveden i član 29. Zakona o ravnopravnosti polova BiH.

Njega su 23. novembra prošle godine uhapsili pripadnici Federalne uprave policije (FUP), a nakon što je njegova bivša devojka, koju je nekoliko meseci zlostavljao, protiv njega podnela krivičnu prijavu Kantonalnom tužilaštvu.

Tokom istrage je priznao da je u jednom trenutku, dok je bio u ljubavnoj vezi sa oštećenom, snimke seksualnog sadržaja, koje je usnimio bez njenog pristanka, postavio u jednu Viber grupu.

Takođe, bez njenog znanja je snimao i njihove razgovore, tokom kojih je tražio od nje da mu prizna da ga je varala dok su bili u ljubavnoj vezi.

Zbog ljubomore je u jednom trenutku na devojku i fizički nasrnuo, a onda joj je i pretio. Iako je to svojevrsno zlostavljanje trajalo nekoliko meseci, devojka se, iako se nalazila u teškom psihičkom stanju, uspela da se odupre tome pa je podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Dva dana od hapšenja njegov automobil Mercedes je zapaljen, i to na parkingu kod zgrade "Elektroprivrede HZHB" u mostarskom naselju Rudnik, čiji je N. K. zaposleni.

Paljevina se dogodila dok je on bio na kriminalističkom ispitivanju, a u policiji i Tužilaštvu i dalje sprovode istragu o ovom slučaju.

Izvor: telegraf.rs

Komentari(0)

Loading