DODIK: Komšić ne predstavlja nikog u BiH, nema pravo da drži slovo Milanoviću

22:00

BiH 0

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je član Predsedništva BiH Željko Komšić ne predstavlja nikoga u BiH, pa je skandalozno da kao fizičko lice "drži slovo" predsednicima Srbije i Hrvatske, država koje su garanti Dejtonskog mirovnog sporazuma.

DODIK: Komšić ne predstavlja nikog u BiH, nema pravo da drži slovo Milanoviću
Printscreen/Youtube

Dodik je za novinsku agenciju Srna rekao da je "najnoviji napad na hrvatskog predsednika Zorana Milanovića odraz Komšićeve lične frustracije narodom koji lažno predstavlja i plod kompleksa koje on ima u odnosu na državnika kakav je Milanović".

-BiH nije sposobna ni da opstane, a kamoli da ovako nesredjena postane NATO članica i predsednik Hrvatske ima potpuno pravo kada kaže da BiH neće dobiti dozvolu za pristupanje NATO-u, naglasio je Dodik.

Prema njegovim rečima, Komšić je usput zaboravio da o kretanju ka članstvu u NATO ne odlučuju samo muslimani i da je Republika Srpska rekla svoj stav o tome.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Zaboravio je i ko odlučuje u NATO-u o novim članicama, naivno vjerujući da ima neko u toj organizaciji ko bi BiH uopšte uzeo u razmatranje, naveo je Dodik.

Još je kazao da Komšićeva reakcija na stavove predsednika Hrvatske „samo kontinuitet loših poruka prema susedima u nemogućnosti da se na konstruktivan i progresivan način pridje svim otvorenim pitanjima u BiH, pa i pitanju do kada će muslimani birati dva člana Predsedništva BiH".

Izvor: Kurir.rs/Beta

Komentari(0)

Loading