NEPOPRAVLJIV: Nakon petnaestogodišnje robije POKUŠAO PLJAČKU APOTEKE I RANIO POLICAJCA

12:11

BiH 0

Policijski službenik MUP-a ZDK ranjen je nakon što je omeo pljačkaša u nameri da nasilno uđe u apoteku "Mr. Weiss" koja se nalazi u zeničkoj ulici Abdulaziza Aska Borića

NEPOPRAVLJIV: Nakon petnaestogodišnje robije POKUŠAO PLJAČKU APOTEKE I RANIO POLICAJCA
Printscreen/Youtube

Prema za sada nepotvrđenim informacijama iz zeničke policije, muškarac je jutros oko pet sati došao u apoteku te udarcima u poseban šalter gde se tokom noćnih sati pružaju usluge pokušao ući u apoteku. Radnice apoteke odmah su pozvale policiju, a po njihovom dolasku muškarac koji je nasilno htio ući u apoteku, pucao je u pravcu policije te ranio jednog policajca u ruku i nogu te se dao u beg.

S obzirom da je grad pokriven video-nadzornim sistemom policija je lako ustanovila da je muškarac počeo bežati u pravcu magistralnog puta M-17 prema reci Bosni gde je uhapšen.

Kako lokalni portal Zenicablog saznaje, kriminalac kojeg su policajci savladali u samom koritu rijeke Bosne je 39-godišnji B.B. Prema ranijim navodima medija, on je proveo više od 15 godina u KPZ Zenica.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ranije, 2016. godine, jedna TV ekipa je pravila priču o njemu kako se oženio i dobio dete za vreme "slobodnih vikenda", dok je služio višegodišnju kaznu. Iako je kazao da će se promeniti po izlasku iz zatvora zbog porodice, očigledno je da se predomislio.

Za sada nema zvaničnih informacija iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, a policajac koji je zadobio povrede uspešno se oporavlja.

Komentari(0)

Loading