TRAGEDIJA U SRBIJI: Vučiću stižu telegrami saučešća zbog rudara

19:00

BiH 0

Predsednica RS Željka Cvijanović uputila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću telegram saučešća povodom teške rudarske nesreće u rudniku mrkog uglja "Soko".

TRAGEDIJA U SRBIJI: Vučiću stižu telegrami saučešća zbog rudara
Ministarstvo rudarstva i energetike

Cvijanović je navela da je sa dubokim žaljenjem primila vest o rudarskoj nesreći, u kojoj su stradali rudari dok su obavljali teške i zahtevne poslove.

"Molim Vas da porodicama tragično nastradalih rudara prenesete izraze najiskrenijeg saosećanja, a povređenima želje za brz i uspešan oporavak. U ime građana RS i svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća", navodi se u telegramu saučešća Cvijanović, a saopšteno je iz njenog kabineta.

I predsedavajući Predsedništva BiH Šefik Džaferović uputio je telegram saučešća predsedniku Srbije. “Poštovani predsedniče Vučiću, sa dubokom tugom sam primio vest o tragičnoj nesreći u rudniku kod Sokobanje u kojoj je život izgubilo osam rudara, a više ih je povređeno. U ime Predsedništva Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, Vama i porodicama stradalih iskazujem izraze iskrenog saučešća”, stoji u saopštenju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Molim vas da povređenima, dodaje se, prenesete “moje želje za što brži oporavak, kao i izraze podrške spasilačkim službama i lekarima koji su prvi priskočili u pomoć nakon nesreće”.

U rudniku mrkog uglja "Soko" kod Sokobanje obrušio se deo jame, a tom prilikom stradalo je osam rudara.

Izvor: TANJUG

Komentari(0)

Loading