OPTUŽNICA PROTIV BIVŠE RIJALITI ZVEZDE: Poršeom udario sina režisera

21:00

BiH 0

Podsetimo, stravična nesreća se desila 11. februara ove godine, a 17-godišnjak je tom prilikom zadobio teške i po život opasne povrede, zbog čega je bio hospitaliziran u KCUS-u

OPTUŽNICA PROTIV BIVŠE RIJALITI ZVEZDE: Poršeom udario sina režisera
Printscreen/Youtube

Potvrđeno je pisanje "Avaza", koji je ranije najavo da će Općinski sud Sarajevo potvrditi optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Benjamina Spahovića, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo - teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog prometa.

Podsjetimo, stravična nesreća se desila 11. februara ove godine, a 17-godišnjak je tom prilikom zadobio teške i po život opasne povrede, zbog čega je bio hospitaliziran u KCUS-u.

Nakon tri mjeseca rehabilitacije Orhan Tanović je ponovo savladao govor i hodanje te se nedavno vratio i u školske klupe.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Uviđaj na mjestu nesreće, podsjetimo, trajao je više od tri sata, a vještačenjem je utvrđeno da se Spahović ulicom Hamdije Kreševljakovića kretao brzinom višom od 50 kilometara na sat.

- Dozvoljena brzina je 50 kilometara na sat, a u tom dijelu ulice primjerena je brzina od 40 kilometara na sat. Zbog blizine semafora te autobuskog i trolejbuskog stajališta potrebno je voziti čak i manjom brzinom, jer se u svakom momentu mogu na kolovozu pojaviti pješaci - kazao nam je izvor blizak istrazi.

Izvor: avaz.ba

Komentari(0)

Loading