ŠOK SNIMAK IZ RADNJE: Nezadovoljni kupac imao reakciju o kojoj priča Balkan

20:30

BiH 0

SANSKI MOST - U jednoj radnji sa kućnim aparatima nastao je pravi haos kad je muškarac u kutiji doneo usisivač koji je tu kupio uz zahtev da mu vrate novac ili daj isti takav zamenski ali ispravan aparat.

ŠOK SNIMAK IZ RADNJE: Nezadovoljni kupac imao reakciju o kojoj priča Balkan
Printscreen/Youtube

Muškarac je na početku ljubazno rekao u čemu je problem, doneo usisivač u kutiji i kazao šta traži. Prodavac mu je rekao da to ne može da uradi već da aparat treba da ide na servis na šta mu je muškartac srednjih godina rkeao da je bio na servisu i da ima sve papire odande i da jedino što ga zanima kao kupca jeste sledeće:

- Gledajte, ja odavde ne idem! Želim pare ili drugi usisivač, drugo nema priče, a ja znam šta ću dalje, nemojte da me pravite budalom - rekao je na šta mu je prodavac nešto odgovorio posle čega je muškarac već vidno iznerviran uzeo kutiju sa svojim pokvarenim usisivačem i povikao:

- Jesam li ga ja kupio, jel ovo moje, jesam li ga ja kupio!!!! Pi**a vam ma*****a lopovska... Nemoj bežat’, jel ovo treba, povikao je pa izvukao usisivač iz kutije i olupao ga o pod nekoliko puta.

Snimak uveliko kruži mrežama a sve se ovo dogodilo u jednoj radnji u Sanskom Mostu.

Izvor: Kurir.rs

Komentari(0)

Loading