OSUMNJIČENI ZA KRAĐU MERCEDESA: Vozilo ukrali u Sarajevu, rastavili ga u delove u Laktašima

13:33

BiH 0

Protiv Banjalučanina Želimira Kneževića zvanog Žeka, Marka Trifkovića zvanog Žižan i Tomislava Petrovića iz Pala, te Miroslava Milinkovića iz Sokoca, MUP RS podneo je Tužilaštvu BiH izveštaj zbog organizovane krađe mercedesa u Sarajevu koji je u Laktašima rastavljen u delove radi prikrivanja.

OSUMNJIČENI ZA KRAĐU MERCEDESA: Vozilo ukrali u Sarajevu, rastavili ga u delove u Laktašima
Printscreen

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet  terete ih da su izvršili krivično delo organizovani kriminal KZ BiH u vezi sa krivičnim delima teška krađa  KZFBiH , prikrivanje  KZ RS i pranje novca KZ BiH.

"Lica Ž.K., M.T., T.P. i M.M. se sumnjiče da su navedena krivična djela počinila na način da su 21/22.02.2021. godine otuđili putnički automobil Mercedes GLE350D“ u Sarajevu, koji su prevezli u garažu na području opštine Laktaši, gdje je od pripadnika iste organizovane kriminalne grupe izvršeno rastavljanje na dijelove ukradenog vozila, a sve sa ciljem prikirivanja izvršenog krivičnog djela i sticanja protivpravne imovinske koristi", navode iz MUP-a RS.

Takođe, pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet su protiv Kneževića podnijeli Tužilaštvu BiH dopunu izveštaja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo organizovani kriminal  u vezi sa krijumčarenjem i krivičnim delom teška krađa KZ FBiH i teška krađa KZ RS za vozilo Toyota Rav4.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

To vozilo je 07.08.2021. godine ukradeno na području Sarajeva, ali su ga 20.10.2021. godine policijski službenici pronašli na poručju Laktaša.

Svi su od ranije poznati policiji po krivičnim delima.

Komentari(0)

Loading