Sin kosovskog narko-bosa i muž zvezde Granda ostaje iza rešetaka

20:00

BiH 0

Sud BiH odredio je, na predlog Tužilaštva BiH, jednomesečni pritvor uhapšenima u akciji "Rez" koji su osumnjičeni za organizovani kriminal u vezi sa međunarodnim krijumčarenjem i trgovinom droge, te za druga krivična dela.

Sin kosovskog narko-bosa i muž zvezde Granda ostaje iza rešetaka
Printscreen/Instagram

Iako je tokom akcije koja je provedena na području Neuma i Sarajeva uhapšeno sedam osoba, četiri su puštene na slobodu odmah po završetku kriminalističke obrade, prenosi Srpskainfo.

Federalni mediji javljaju da je pritvor određen uhapšenima Elvisu Keljmendiju, sinu kosovskog narko-bosa Nasera Keljmendija, Ajlinu Ahmiću, mužu nekadašnje učesnice "Zvezda Granda" i Anelu Sejfoviću.

Iz Tužilaštva BiH ranije je saopšteno da je pritvor potrebno odrediti da bi se obezbedio neometan nastavak i okončanje istrage u ovom predmetu za organizovani kriminal.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prema prikupljenim dokazima, u predmetu u kojem je ostvarena značajna međunarodna saradnja, osumnjičeni su delovali kao organizovana kriminalna grupa sa podeljenim ulogama i zadacima koja je duži period vršila krijumčarenje i prodaju velikih količina droge na ilegalnom narko tržištu Sarajeva i drugih gradova.

Istražuju se i tokovi novca stečenog nezakonitim aktivnostima, a prilikom hapšenja su oduzeti veća količina naoružanja i novca, kao i tri skupocena vozila.

 

Izvor: Blic

Komentari(0)

Loading