MOSTARAC IMAO PLANTAŽU MARIHUANE U DVORIŠTU: Pronađeno i naoružanje

15:40

BiH 0

Policijski službenici Federalne uprave policije uhapsili su A.Z. iz Mostara u čijem dvorištu je pronađena plantaža biljke koja asocira na "Cannabis", a takođe su u pretresima pronađeni oružje i municija.

MOSTARAC IMAO PLANTAŽU MARIHUANE U DVORIŠTU: Pronađeno i naoružanje
Printscreen/Youtube/PIXSELL

Naime on je uhapšen utorak a aktivnosti su vršene pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Terete ga da je počinio  krivično delo nedozvoljenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga  i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

U skopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Opštinskog suda u Mostaru izvršen je pretres  kuće koju koristi osumnjičeni A.Z., u čijem dvorištu je pronađena plantaža. "Takođe, u okviru istih aktivnosti, prilikom pretresa pronađeni su i oduzeti predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku, a radi se o određenoj količini semena biljke „Cannabis“, vojnom automatskom oružju i okvirima sa municijom za isto, zatim dve ručne bombe, određena količina municije, telefonski aparat i sim kartica, te drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa krivičnim delima", navode iz FUP-a.Protiv osumnjičenog će u zakonskom roku nadležnom Tužilaštvu podnesen izveštaj o počinjenim krivičnim delima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Komentari(0)

Loading