KRVAVI POHOD U GRUDAMA: Dve osobe ubijene, dve ranjene

10:11

BiH 0

Dvije osobe su ubijene, a još dvije su povrijeđene iz vatrenog oružja u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak ujutro u mjestu Gorica, kod Gruda.

KRVAVI POHOD U GRUDAMA: Dve osobe ubijene, dve ranjene
Printscreen/Youtube

"Dana 4. avgusta u 2.01 PU Gude zaprimila je prijavu da je u mjestu Gorica, opština Grude, došlo do pucnjave iz vatrenog oružja kojom prilikom je više osoba ustrijeljeno. Na mjesto događaja izišli su policijski službenici PU Grude i radnici Hitne pomoći Doma zdravlja Grude, a o navodima iz prijave obaviještena je i dežurna kantonalna tužiteljka koja je takođe izišla na mjesto događaja. Utvrđeno je da su dvije osobe smrtno stradale, a još dvije su zadobile povred iz vatrenog  oružja", sapšteno je iz Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.  

Navodi se da su policijski službenici uhapsili osobu osumnjičenu za izvršenje ovog krivičnog dela.

Sve se dogodilo tokom proslave svetog Stjepana, kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima, 50-godišnji muškarac zapucao iz automatske puške i usmrtio dva muškarca te dva lakše i teže ranio, piše Avaz.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pod nadzorom dežurne kantonalne tužiteljke uviđaj su izvršili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a i Odseka kriminalističke policije PU Grude, a preduzimaju se i druge mere i radnje u cilju rasvetljavanja svih okolnosti ovog krivičnog dela i u cilju dokumentovanja istoga.

Po nalogu dežurne kantonalne tužiteljke biće izvršena obdukcija tela smrtno stradalih osoba, navodi se u saopštenju.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading