NE JEDI U RESTORANU AKO SI SIROMAŠAN! Kako je račun iz Bosne postao viral (FOTO)

20:00

BiH 0

Račun izazvao polemike

NE JEDI U RESTORANU AKO SI SIROMAŠAN! Kako je račun iz Bosne postao viral (FOTO)
Shutterstock

Svesni smo skupoće ovog vremena, sezona godišnjih odmora i putovanja nam donosi i nove izazove, ali i sve veće račune. Naravno, kao i svake godine, na društvenim mrežama se redovno raspravlja o cenama u restoranima, pa se na meti kritika sada našao jedan restoran iz Bosne i Hercegovine.

Slučaj sa poslednjim računom koji dolazi iz hotela u Trebinju, a koji je izazvao podeljene reakcije korisnika Tvitera, samo je jedan u nizu primera. Na računu se vidi da su naručeni testenina, salata i voda. Sve je koštalo 35,50 KM (oko 2.200 dinara).

Iako neki korisnici jesu rekli da je račun preteran, bilo je više onih koji su tvrdili da ne vide u čemu je tačno problem.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Pa nije strašno ako je KM", napisao je jedan korisnik, na šta je još neko dodao: "Nije skupo 16 evra, ne znam šta ste očekivali, da jedete džabe u restoranu", pisalo je u komentaru.

Jedan korisnik je bio izričito direktan.

"Ja ne razumem zašto jedete po restoranima ako ste siromašni", glasi ovaj komentar.

Mnogi su istakli i kako im nije jasno zašto se neki ljudi "šokiraju računom" tek nakon što ga dobiju, kada pre toga verovatno uzmu jelovnik i pogledaju raspon cena.

Takođe, neki su se našalili i da su za ove pare mogli da pojedu jedan poznati specijalitet.

"Za te pare si mogao da pojedeš kilo jagnjetine i popiješ 3–4 piva. Ali hoćete fensi mesta, eto vam ih", zaključio je korisnik.

Izvor: b92

Komentari(0)

Loading