PAKAO U KUĆI U DOBOJU: Brat (28) silovao svoju maloletnu sestru (13), a ovu je kaznu dobio

20:03

BiH 0

Tokom 2020. godine silovao je nekoliko puta u porodičnoj kući

PAKAO U KUĆI U DOBOJU: Brat (28) silovao svoju maloletnu sestru (13), a ovu je kaznu dobio
Shutterstock

Okružni sud u Doboju osudio je A.H. na pet godina robije zbog obljube svoje trinaestogodišnje sestre A.H. sa kojom je, prema presudi, imao polni odnos više puta tokom 2020. godine.

Kako se navodi u presudi, on je krajem jula 2020. godine u kući u kojoj živi zajedno sa sestrom koja je tada imala 13 godina, u nameri obljube, znajući da mu je sestra i da je mlađa od petnaest godina, u noćnim časovima došao u sobu gde je bila oštećena devojčica.

Dalje se navodi da je optuženi seo pored sestre a potom joj skinuo majicu, dirao je po grudima i ljubio u usta, nakon čega je sa devojčicom imao polni odnos.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Ubrzo je ustao i otišao iz sobe, da bi nakon toga početkom septembra 2020. godine, oštećenu pozvao da dođe kod njega u sobu", navodi se u presudi.

Dalje se dodaje da je maloletnu sestru, nakon što je ušla u sobu, bacio na krevet, stavio joj ruku na usta, te ponovo sa njom imao polni odnos.

Takođe se navodi da je nakon nekoliko dana u dnevnom boravku, dok je oštećena sedela na krevetu, prišao sestri te sa nje skinuo odeću, imajući tako sa njom polni odnos, nakon čega je izašao iz sobe.

"Izvršio je obljubu sa detetom mlađim od petnaest godina, čime je učinio krivično delo obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina", navodi se u presudi.

Sud je optuženog oslobodio nadoknade troškova krivičnog postupka pa oni padaju na teret budžetskih sredstava.

Izvor: nezavisne

Komentari(0)

Loading