HULIGANI NAPALI BIJELJINSKE FUDBALERE Bacili suzavac tokom utakmice

10:26

BiH 0

Dvadesetak mlađih muškaraca odevenih u crne dukseve sa kapuljačama preko glave fizički su napali članove bijeljinskog Kluba malog fudbala "Radnik MD šop" i upotrijebili suzavac tokom utakmice u Mostaru, rekao je Srni portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

HULIGANI NAPALI BIJELJINSKE FUDBALERE Bacili suzavac tokom utakmice
Printscreen/Facebook

On je naveo da se napad dogodio sinoć kada je grupa mladića upala u dvoranu Univerzitetsko-sportskog centra "Mithad Hujdur Hujka" u Mostaru gde se odigravala utakmica između bijeljinskog kluba i kluba "Mostar Stari Grad".

Marić je istakao da je patrola policije Policijske stanice Mostar Centar, koja je obezbeđivala utakmicu, zatražila pojačanje zbog upada u dvoranu.

"Pripadnici policije su razdvojili učesnike u narušavanju javnog reda i mira i preduzeli sve potrebne mjere i radnje", rekao je Marić, koji nije mogao reći da li je neko uhapšen, niti da li su napadači identifikovani.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prema saznanjima Srne u bijeljinskom klubu, huligani su prvo bacili suzavac među predstavnike kluba, a zatim ih fizički napali i povredili nekoliko njih.

Povređeni članovi bijeljinskog kluba zbrinuti su u mostarskoj Hitnoj pomoći.

Napad se dogodio pri rezultatu 4:1, tri minuta prije kraja utamice.

Kako su naveli iz bijeljinskog kluba, huligani su od njih zahtevali da skinu navijačke majice koje su bile ispisane ćirilicom. 

Izvor: alo region

Komentari(0)

Loading