MEDOJEVIĆ: Spajićev program je - "Provizija sad”. Kreditori će se naknadno pronaći. Tajno i organizovano

Alo Redakcija

10:11

Crna Gora 0

Kreditori će se naknadno pronaći- tajno i organizovano, dodao je predsednik PzP-a

MEDOJEVIĆ: Spajićev program je - "Provizija sad”. Kreditori će se naknadno pronaći. Tajno i organizovano
Foto: Printscreen

Predsednik PzP-a Nebojša Medojević tvrdi da Vlada traži odobrenja zaduženja od 221 miliona eura sa nepoznatim kreditorima.

On je kazao da je ministar finansija Milojko Spajić danas u Skupštini u šali rekao da nema potreba za zaduženjem.

– Izgleda da nije ni čitao predlog zakona o budžetu. Što je kreditor “nepoznatiji” to je provizija izvesnija. Program „Provizija sad”. Kreditori će se naknadno pronaći. Tajno i organizovano- dodao je Medojević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Medojević je podsetio na član Zakona o budžeta.

„Kreditni aranžman za potrebe Željezničke infrastrukture Crne Gore, a za potrebe projekta generalnog remonta pruge, sanaciju čeličnih mostova i tunela, kao i za modernizaciju depoa i radionica, za koji će se kreditor utvrditi u toku godine, u ukupnom iznosu do 32.000.000,00 eura; zaduženje za potrebe dodatnog finansiranja projekta. Rekonstrukcija magistralnih puteva, za koji će se kreditor utvrditi tokom godine, u iznosu do 83.100.000,00 eura, zaduženje za potrebe Ministarstva zdravlja, za finansiranje Projekta izgradnje zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori, za koji će se kreditor utvrditi tokom godine, u iznosu do 56.900.000,00 eura i zaduženje za potrebe Ministarstva odbrane, a za finansiranje nabavke dva patrolna broda, za koji će se kreditor utvrditi tokom godine, u iznosu do 50.000.000,00 eura“- zaključio je Medojević.

Region.rs

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading