KO JE NA VLASTI U CRNOJ GORI? Ili jesi ili nijesi!

Alo Redakcija

20:55

Crna Gora 0

Naravno, nema temeljnog ugovora sa SPC, nema popisa, birački spiskovi su i dalje iz ere DPS-a

KO JE NA VLASTI U CRNOJ GORI? Ili jesi ili nijesi!
Foto: Vlada CG

Realno, tačnije bi bilo pitanje: Ko je trenutno na vlasti u Crnoj Gori.

Idemo redom. Koalicija Za budućnost Crne Gore nije. Ili jeste. Nosilac liste je premijer ali je on uglavnom, u Vladi okružen, većinom, samo njemu znanim ekspertima. Mnoge od njih smo upoznali onog trenutka kada su postali ministri. Čast izuzecima. I tu se ne završava spisak iz velike koalicije. Tu je sveprisutni Marko i supruga mu Žana koja je ujedno i glavni kadrovik. Naš dobri Marko koji je slučajno upao na listu i koji je malo Srbin pa malo Crnogorac, prigrabio je za sebe i svoju „veoma jaku“ partiju sve što je mogao. To što je usput uklanjao kadrove DF, njemu naravno uopšte nije smetalo. Bitno je da se on, kao jedna od „najbitnijih karika“ u koaliciji udomio.

NADAREN MAZOHISTA Krivokapiću ostala još samo fotelja, izgubio svu podršku!

DF naravno, dobija na kašičicu, kao sirup za djecu, pa što i dobije to potraje nekih šest mjeseci i onda ih zamijene sa ekspertima iz Prave. Slično su prošli i kadrovi iz SNP-a i UCG.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za razliku od koalicije Za budućnost Crne Gore koja je dala premijera (malo li je), Demokrate su nešto i zahvatili u prvom krugu. I onda je neko procijenio da im je to dovoljno. Da nije Žana?

DRITAN ZAPENIO Ne može, prijatelju, ako treba neka se zarati! (VIDEO)

Ipak će biti da je vicepremijer Dritan koji je naravno uz to što je ekspert pomalo i političar. Pa je prigrabio one najbitnije resore i u njima promijenio, naravno, ništa. Šta se moglo i očekivati kada mu je najbliži saradnik Sergej Sekulović (čitaj Batistuta). Ali da ne dužimo, za podrobnije analize biće potrebno malo više vremena, u ovom trenutku je bitno da je potpisan nekakav Memorandum koji bi naravno svi mi potpisali i upravo je to razlog zašto i nije morao da se potpiše.

Ko ovdje ne poludi taj nije normalan.

Naravno, nema temeljnog ugovora sa SPC, nema popisa, birački spiskovi su i dalje iz ere DPS-a, strukture bivše vlasti u javnim ustanovama su gotovo nepromijenjene, ali su nam usta puna Evrope sad, pa će valjda i novčanici biti puniji. To što je sve u međuvremenu poskupilo i anuliralo to povećanje, nije bitno.


Da se vratimo na početak i na pitanje: Ko je na vlasti u Crnoj Gori? Odgovor se sam nameće. Milo Đukanović sa sve majbahom i savjetnicima i naravno zdravo krilo DPS-a. Zvuči li vam poznato ovo „zdravo krilo DPS-a“

Pogled

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading