POLITIČKA KRIZA NE PRESTAJE U Cnoj Gori je svaki dan, dan D

09:33

Crna Gora 0

I niko normalan pod ovim ne podrazumijeva iskrcavanje bliskih nam saveznika na Utjehu ili na plažu u Čanju već to što niko više nije siguran šta nam donosi novi dan.

POLITIČKA KRIZA NE PRESTAJE U Cnoj Gori je svaki dan, dan D
Printscreen

Skupština nastavlja da radi i budžet će biti usvojen, ili možda neće, Vlada će pasti, ili možda neće, Dps ponovo pokreće inicijativu sa izglasavanje nepovjerenja vladi ili…

Ono što najviše interesuje običnog građanina je povećanje minimalne cijene rada. I svi su za to. I svi su protiv toga. „Ubiše“ se ovih dana eksperti, samozvani i zvani da nam objasne šta to donosi a šta šteti. I niko neće da kaže da postoje rupe u zakonu i da veliki trgovinski lanci već uveliko koriste te rupe, još neizglasanog zakona tako što će radnicima ponuditi ugovore sa skraćenim radnim vremenom. Naravno, ko ne potpiše takav ugovor biće od prvog januara nezaposlen. Malim trgovinama je svejedno jer neće ni postojati. Zato, u pamet se izabrani predstavnici naroda pa onemogućite monopoliste na tržištu da manipulišu radnicima. Ili će od cijele ove priče „profitirati“ ZZZCG.

U sjenci Budžeta odvija se vrlo živa aktivnost političkih partija, pa se potpisuju razni memorandumi i to se ističe kao nešto što će nas izvući iz političke krize. a notorna je istina da mi nikada nijesmo izlazili iz političkih kriza i da će to trajati još dugo. Čekajući da predsjednik raspiše lokalne izbore u Beranama i Ulcinju, SNP već predlaže odlaganje istih. I to je legitimno da iole politički pismen građanin ne zna da iza inicijative ne stoji URA. Ista ona koja je uz podršku DPS-a odbila da odloži izbore u Mojkovcu, Petnjici i na Cetinju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Po čemu se to Berane i Ulcinj razlikuju od navedenih gradova gdje su već održani izbori? Pa po tome što će u Beranama i Ulcinju URA proći kao bos po trnju. A uz njih i još poneko.

U svakom slučaju sjutra nas čeka još jedan dan D, a biće takvih dana još puno.

Vjerujte na riječ!

pogled.me

Komentari(0)

Loading