KRIVOKAPIĆ ODLAZI U JUNU?

20:17

Crna Gora 0

Ukoliko predloženi Budžet za 2022. godinu se ne pokaže održivim do juna, Vlada će podneti ostavku, kazao je premijer Zdravko Krivokapić u intervjuu za Televiziju Crne Gore (TVCG). Kazao je i da ne vidi razlog zašto Vlada ne bi preživela januar.

KRIVOKAPIĆ ODLAZI U JUNU?
EPA

On je kazao da garantuje da će 1. februara minimalna zarada biti 450 eura, a prosječna plata 700, ako se usvoji Budžet, kakav je Vlada predložili.

„Ako bude usvojen Budžet kakav smo mi predložili, a ne kakav ga neko kroji, ako ovo ne bude tačno, Vlada će podnijeti ostavku u junu, jer do tada će se vidjeti proces da li je ovo održivo“, poručio je Krivokapić.

Crna Gora danas nema korupcije u vrhu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Crna Gora danas nema korupcije u vrhu, što je najznačajnije, nema ni nepotozma koji je bio karakteristika u ranijem vremenskom periodu, kazao je predsjednik Vlade

„Ova Vlada je pokrenula put ka održivom, inkluzivnom i pametnom ekonomskom razvoju. Druga njena karakteristika je jačanje institucija koje će doprinijeti da Crna Gora ojača kao građanka, demokratska, ekološka i proevropska država“, rekao je Krivokapić.

On je kazao da ih od prethodnih Vlada razlikuje drugačiji pristup.

„Pristup u kojem nema zamjena, nego očekujemo promjene, pristup u kome idemo na rezultat a ne na fotelje, pristup u kome je u centru svih zbivanja građanin a ne tajkun, u kome idemo na to da je opšte dobro važnije od privatnog džepa“, porulio je Krivokapić.

On je istakao da je najvažnije da Crna Gora danas nema korupcije u vrhu.

„Crna Gora više nije prazne kase iz koje je bilo samo namijenjeno za pojedince. Mi želimo da to bude kasa za sve, a to se vidi kroz dva programa „Evropa sad“ i „Crna Gora odmah“. Mi ne razdvajamo građane i ako je neko nametnuo tu priču. Vidjećete poslije februara, to pomirenje će biti jasno, a najbolje pomirenje je ekonomako pomirenje“, naveo je premijer, prenosi aloonline.me.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading