(VIDEO) DRAMA U BARU! PROZVAO POLITIČARE PA SE OPASAO EKSPLOZIVOM ZBOG PROBLEMA SA BANKOM?

10:13

Crna Gora 0

Evakuisana je zgrada u kojoj se nalazi poslovnica i deo ulice.

(VIDEO) DRAMA U BARU! PROZVAO POLITIČARE PA SE OPASAO EKSPLOZIVOM ZBOG PROBLEMA SA BANKOM?
Printscreen/Youtube

Barska policija evakuisala je deo ulice Maršala Tita u Baru zbog pretnje 36-godišnjeg Edina Begzića da će aktivirati eksploziv kojim se verovatno opasao.

Begzić je prethodno poslovnicu NLB banke u ovoj ulici oblepio natpisom „Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke“.

Begzić je poslovnicu NLB banke oblepio natpisom “Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke”, na srpskom i engleskom jeziku, piše Barski portal.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Ova banka je ukrala pare od poštenih građana, radnika Primorke još 2010. godine“, ističe Begzić u obraćanju javnosti.

Pozvao  je, kako kaže, političare da ga ostave na miru.

„Da ste radili svoj posao, mi ne bismo bili u poziciji u kojoj jesmo“, poručuje Begzić.

Baranin se obratio čelnicima Vlade i Skupštine, Zdravku Krivokapiću, Dritanu Abazoviću i Aleksi Bečiću pozivajući ih da se uključe u rješavanje problema ako imaju petlju.

„Vi ste trenutno na vlasti i imate moć. 2010. godine država pravi plan sa NLB bankom da se odobri kredit od 14,4 miliona evra, a da će u okviru toga kredita država reagovati da se isplate plate radnicima Primorke. Mislim da je tada radnicima trebalo da se isplati nepunih 160.000 eura. Od kada su te pare otišle, radnici Primorke nemaju života, zdravlja, živimo kao u zatvoru, gladujemo. Jedino svetlo u našem životu je ono svijetlo kad otvorim frižider“, saopštava Baranin.

Tvrdi da su za pljačku znali svi.

„Znala je i Vlada i CBCG, Privredni sud, tužioci, uključujući i ove specijalne. Da li je to iko prijavio? Nije, ali jesu radnici. Ali niko nije ništa uradio“, tvrdi Begzić.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading