KRAJ DRAME U BARU! Muškarac satima pretio da će se razneti eksplozivom, evo šta se na kraju desilo!

20:50

Crna Gora 0

Edin B., koji je od jutros pretio da će se razneti eksplozivom ispred poslovnice jedne banke u Baru, predao se policiji, javljaju mediji.

KRAJ DRAME U BARU! Muškarac satima pretio da će se razneti eksplozivom, evo šta se na kraju desilo!
Printscreen

Muškarac koji se predstavio kao Edin B. jutros je došao ispred poslovnice banke u Ulici Maršala Tita i pretio da će aktivirati eksploziv. Prethodno je dostavio medijima snimak sa Jutjuba, u kojem je pozvao predsednika i potpredsednika Vlade, kao i predsednika Skupštine, da pomognu u rešavanju situacije sa bankom, tvrdeći da je radnicima "Primorke" naneta višemilionska šteta.

Muškarac je na tom snimku pokazao deo improvizovanih naprava za koje tvrdi da su eksplozivne.

Banku ću držati pod kontrolom sve dok banka radnicima ne isplati pare koje je ukrala, sa zakonom pripadajućom kamatom za sve vreme koje su čekali. Sa sobom ću imati masku za suzavac i dim, pancir, pištolj s mecima, Molotovljeve koktele i dve improvizovane eksplozivne naprave na daljinski okidač. Na improvizovanim napravama biće kesice sa ekserima ukoliko dođe do eksplozije, naveo je on na snimku i demonstrirao kako naprava funkcioniše.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

<iframe width="644" height="362" src="https://www.youtube.com/embed/iKqIEISDlyc" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Policija nekoliko puta pokušala da pregovara sa muškarcem da odustane od namere, ali nije bilo pomaka. Dolazili su čak i članovi njegove najuže porodice. I majka je pokušala da razgovara sa njim, ali to nije dalo efekta.

Edin B. je telefonom razgovarao i sa svojim bratom, a potom i sa potpredsednikom crnogorske Vlade Dritanom Abazovićem.

 

Komentari(0)

Loading