"PROLIĆE SE KRV ZA OVU STVAR" Šejlino (19) ubistvo potreslo je region - Đokaju produžen pritvor (VIDEO)

08:40

Crna Gora 1

Kako je navedeno rešenjem o pritvoru, pored ostalog, uz činjenicu i da je od ubistva prošlo tri meseca, puštanje osumnjičenog bi izazvalo uznemirenje javnosti

"PROLIĆE SE KRV ZA OVU STVAR" Šejlino (19) ubistvo potreslo je region - Đokaju produžen pritvor (VIDEO)
Printscreen

Osumnjičeni za ubistvo Šejle Bakije (19) i teško ranjavanje njenog oca koji se predao policiji nakon bekstva, Ilir Đokaj (28) ostaje u istražnom pritvoru, saznaje se. Pritvor mu je produžen do 4. febuara. Kako je navedeno rešenjem o pritvoru, pored ostalog, uz činjenicu i da je od ubistva prošlo tri meseca, puštanje osumnjičenog bi i dalje izazvalo uznemirenje javnosti.

Đokaj se ranije predao policiji  u pratnji advokata Srđana Lješkovića. Nakon što se Đokaj predao oduzeta je njegova odeća koja je upućena na veštačenje. Đokaj pred inspektorima nije hteo da govori o ovom ubistvu.

Advokat Srđan Lješković kazao je ranije u izjavi da se radi o velikoj tragediji kada je u pitanju ubistvo Šejle Bakije i zamolio je medije da poštuju bol obe porodice.

- Sada je sve u rukama pravosudnih organa i molim medije da imaju u vidu da se radi o jednoj strašnoj tragediji - kazao je u izjavi advokat Lješković.

Prema nezvaničnim informacijama, istraga utvrđuje da li je Đokaj, kako se za sada sumnja, bio u istoj odeći kao u onoj u kojoj je bio kada je izvršio zločin. Takođe, izuzeti su snimci sa nadzornih kamera koje se nalaze u blizini i okolo lica mesta i izuzeta su određena sredstva komunikacije.

Osumnjičeni Đokaj od ranije je poznat policiji, a 25. avgusta Šejla Bakija prijavila ga je policiji zbog uznemiravanja.

- Dana 25. avgusta 2021. godine, oko 23 časa, nalazila sam se u kući svojih roditelja, Karabuško Polje bb, Ilir je došao, ušao u dvorište, pa se popeo na terasu. Kad sam ga videla, pokušala sam da zadržim vrata, ali ih je Ilir odgurnuo i ušao u kuću. Zatim mi je zapretio: Ni na nebu ni na zemlji nećeš biti drugoga. Neću ti dati da se udaš za drugoga! Proliće se krv za ovu stvar! Život ti je u mojim rukama! Zatim je otišao. U kući su bili prisutni moja maloletna braća i sestre, koji su bili u šoku od Ilirovog upada. Zbog svega ovoga što mi radi Ilir Đokaj, osećam se ugroženo i strahujem za svoju sigurnost - navela je tada Bakija u svojoj prijavi.

Komentari(1)

Loading
Lala

15.01.2022 10:35

Javno ga obesiti a familiju oglobiti do prosjačkog štapa.