MEDOJEVIĆ: Dritan i Milo su se sreli u Dubaiju, motiv je novac!

09:13

Crna Gora 0

Dritan Abazović nije autentičan, niti samostalan političar. Nema nikakve dileme da ovo što je Abazović uradio, da je jedna izdaja, rekao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene.

MEDOJEVIĆ: Dritan i Milo su se sreli u Dubaiju, motiv je novac!
Printscreen

– Ove strukture su se formirale samo oko jednog cilja, a to je da treba zaštititi tekovine Mila Đukanovića, da ga ne treba hapsiti, da ne treba zabraniti rad DPS, da se dosijei i tajne službe ne trebaju otvarati, jer bi se tamo možda našli neki sveštenici u Crnoj Gori i neke druge strukture i da treba uništiti Demokratski front. Treba istinu reći – ova vlada je formirana da sačuva DPS i da uništi DF. To je bio cilj- dodao je Medojević.

Nebojša Medojević tvrdi da su se Dritan Abazović i Milo Đukanović sreli u Dubaiju i da otvoreno sumnja da su se tamo dogovorili o novcu, pošto je kako Medojević ističe novac jedini motiv zbog kog je, kako kaže, Abazović izdao izbornu volju građana.

– Milo Đukanović i Dritan Abazović su se susreli u Dubaiju. Otvoreno sumnjam da se tu radilo o novcu, jer jedini motiv za ovo što je Dritan uradio je novac. Otvoreno sumnjam da su se dogovorili o novcu. Imate situaciju da je predsjednik vlade optužio svoga zamjenika da podržava narko kartel i da je odao informacije koje su međunarodne službe dostavile Dritanu Abazoviću da bi zaštitio narko klan, to je ovaj kavački klan u Crnoj Gori. A zamjenik premijera je optužio premijera da švercuje cigarete, što je takođe tačno, jer je bliski rođak premijera Krivokapića jedan od glavnih distributera šverca cigareta u prethodnom režimu – dodao je Medojević u Usijanju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Medojević je dodao da je ovo jedna od najkorumpiranijih vlada.

– Ova vlada Abazovića i Krivokapića je jedna od najkorumpiranijih vlada u Crnoj Gori – rekao je Medojević.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading