"PROGUTAO KLJUČ" AMBASADE CG PRI SVETOJ STOLICI I PRETI: "Temeljni ugovor će biti izbucan prvom prilikom"

13:11

Crna Gora 0

Predsednik Crnogorskog hesingškog odbora, bivši ministar spoljnih poslova i ambasador Crne Gore u Vašingtonu i pri Svetoj stolici Miodrag Vlahović, fašističkom izjavom, izlivom mržnje i pretnjom kazao je da će Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom “biti izbucan prvom prilikom.”

"PROGUTAO KLJUČ" AMBASADE CG PRI SVETOJ STOLICI I PRETI: "Temeljni ugovor će biti izbucan prvom prilikom"
Printscreen/Youtube

“Temeljni ugovor lažirane istorije, sa stranom koja nema legitimaciju da to potpiše, sa namjerom da Crkvi Srbije obezbijedi trajni politički uticaj i da joj osigura nezakonito stečeno vlasništvo nad crnogorskim bogomoljama i nekretninama. Ništavo. Biće izbucano prvom prilikom”, zapretio je Vlahović na svom Tviter profilu.

Izgleda da “tajm aut” bivši ministar ne zna da se apsolutno više ništa ne pita, niti da njegove reči imaju bilo kakvu težinu. Međutim, nedopustivo je ovako bahato ponašanje, koje se ne dešava prvi put(u prošlosti je bio kažnjavan od strane ministarstva zbog nedoličnog ponašanja), kao i otvorene fašističke pretnje “da će razbucati Temeljni ugovor”.

Progutao ključ

Podsećamo, preti čovek koji se zatvorio u prostorije ambasade Crne Gore pri Svetoj stolici odbijajući da se vrati u Crnu Goru nakon što je opozvan od strane ministarstva vanjskih poslova. 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading