MILORAD DODIK: Mi smo protiv BiH po konceptu Izetbegovića, Džaferovića i Komšića

14:40

Crna Gora 0

Milorad Dodik, član Predsedništva BiH i lider SNSD-a, rekao je da odnosi u BiH ostaju složeni i da sve što se čini je da oni budu još teži i nerešivi.

MILORAD DODIK: Mi smo protiv BiH po konceptu Izetbegovića, Džaferovića i Komšića
Printscreen/Youtube

"Vidimo posljednjih dana niz netačnih informacija koje su u ime BiH iznijeli Komšić i Turković, koji iznose svoje stavove i stavove svojih političkih partija. To su stavovi koji nisu usaglašeni na nivou zvaničnih organa", rekao je Dodik, dodajući da oni najviše doprinose tome da BiH ne može da funkcioniše, istovremeno naglašavajući da se radi o zloupotrebi položaja.

On je rekao da teritorijalni integritet BiH nije ugrožen te da s velikom pričom o ratu koju su pokušali da nametnu, žele da spreče potpuno legitimno političko ponašanje koje smo zauzeli mi u Republici Srpskoj.

"Vidimo jedan blok okupljen oko SDA i oko dva muslimanska člana Predsjedništva BiH koja ne prestaju da se svađaju s okruženjem i ne prestaju s iznošenjem netačnih podataka. Ne nazirem dijalog", rekao je Dodik.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Govoreći o izmenama Izbornog zakona i dijalogu koji se vodi u parlamentu BiH, Dodik je rekao da veruje da od toga neće biti ništa.

Komentarišući stavove Šefika Džaferovića, člana Predsedništva BiH, odnosno njegove napade na Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, Dodik je rekao da Srbija ima interes da prati stanje u BiH, ali da ono što Džaferović prepisuje Vučiću nije prihvatljivo.

"Naša borba za ustavnu poziciju želi se prikazati kao urušavanje BiH. Mi smo protiv BiH po konceptu Izetbegovića, Džaferovića i Komšića", rekao je Dodik.

Komentari(0)

Loading