VISOKI OPERATIVAC ANB-a PROMOVIŠE SEPARATIZAM: CG bezbednjacima godi simbol Velike Albanije

09:45

Crna Gora 0

Iako ima zakonsku obavezu da štiti nacionalnu bezbednost Crne Gore, visokom operativcu ANB-a Seadu Kolašincu ne smeta da se fotografiše sa osobom koja gestikulira simbol Velike Albanije.

VISOKI OPERATIVAC ANB-a PROMOVIŠE SEPARATIZAM: CG bezbednjacima godi simbol Velike Albanije
Printscreen

Čak štaviše, ovaj glavni operativac ANB-a za severni region se smeška dok njegov poznanik promoviše velikodržavnu ideju prema kojoj bi i mnogi delovi Crne Gore pripali susednoj i partnerskoj Albaniji.

Osoba koja na fotografiji oponaša Đerdana Šećirija i Granita Džaku je takođe uposlenik u bezbednosnom sektoru Crne Gore, a prema saznanjima BORBA, isti je službenik Kriminalističke policije.

Građani Crne Gore, iz čijih se džepova finansiraju plate ove dvojice bezbednjaka koji promovišu obnavljanje fašističke tvorevine iz Drugog svjetskog rata koja obuhvata delove crnogorske teritorije, bi nakon ovog incidenta sa pravom trebali da se zabrinu za svoju sigurnost koju im garantuju profesionalci poput ovog dvojca na slici.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ovakvo neprofesionalno ponašanja bezbednjaka predstavlja mnogo veću opasnost po bezbednost Crne Gore nego uobražena pretnja sa Istoka koja se u vidu Rusije pričinjava zapadnim centrima moći i njihovim marionetama u Podgorici.

Videćemo da li će čelnici  bezbjednosnih službi pokrenuti postupak protiv svojih pripadnika zbog ovog nesmotrenog poteza kojim unižavaju svoj častan poziv ili će ga pravdati nagomilanim promilima alkohola u krvi.

Takođe, očekujemo od političkih prvaka koji ovih dana stgrahuju od promovisanja velikodržavnih agendi da javno osude ovu incidentnu situaciju koja dovodi u sumnju međunarodno pravo,  teritorijalni integritet Crne Gore i njeno antifašističko nasleđe.

Komentari(0)

Loading