EKSPLODIRAO AUTOMOBIL U PODGORICI! EVO KO JE VLASNIK!

22:00

Crna Gora 0

Ekipe službe zaštite i spasavanja su na teren izašle oko 2.50 časova i ugasile požar

EKSPLODIRAO AUTOMOBIL U PODGORICI! EVO KO JE VLASNIK!
Shutterstock

Vozilo Enisa O. (26) iz Podgorice, izgorelo je pre dve noći na parkingu zgrade gde živi na Bulevaru Stanka Radonjića.

- Čuo sam dva ili tri praska. Misleći da je u daljini neka eksplozija nisam izlazio da proverim o čemu se radi. Sve dok nisam čuo vatrogasnu ekipu ispred zgrade i njihove sirene - kazao je CdM-u jedan od stanara.

Ekipe službe zaštite i spasavanja su na teren izašle oko 2.50 časova i ugasile požar.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U požaru su oštećeni i automobili koji su bili parkirani pored. Istraga će utvrditi da li požar podmetnut ili je došlo do samozapaljenja.

Enis O., koji u policijskim evidencijama slovi za bezbednosno interesantnu osobu, hapšen je prošle godine kada je policija, nakon pretresa dva stana i dva vozila, pronašla pištolj, kokain i tablete sa liste opijata.

Takođe je hapšen 2019. godine zbog sumnje da je na Starom aerodromu, sa još jednom nepoznatom osobom, upotrebom oružja naneo povrede Draženu G. Međutim, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odbacilo je prijavu protiv Enisa O, koji je bio osumnjičen da je naneo tešku telesnu povredu Draženu G, nastalu ranjavanjem iz pištolja, u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U rešenju tužilaštva se navodi da ne postoji osnovana sumnja da je Enis O. izvršio prijavljena krivična dela, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti.

On je kazao da je na njega pucala maskirana osoba sa mesta suvozača, te da zbog toga ne može reći da je to uradio Enis O. jer ne može da ga prepozna.

Izvor: telegraf.rs

Komentari(0)

Loading