MEDOJEVIĆ: Dritan Abazović uvlači Crnu Goru u rat!

06:41

Crna Gora 0

U ostvarivanju svojih dečačkih snova politički maneken Miška Perovića i Željka Ivanovića, po nalogu Mila Đukanovića i narko-kartela uvlači Crnu Goru u rat sa mogućim nesagledivim posledicama.

MEDOJEVIĆ: Dritan Abazović uvlači Crnu Goru u rat!
Printscreen

Piše: Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a:

"Politička grupacija prevaranata i izdajnika, sa samo 4 poslanika , miješa se u unutrašnje političke prilike u Rusiji koja je u ratu sa Ukrajinom.

Ako ova ekstremistička neokomunistička grupacija pod kontrolom Soroša i globalne duboke države formira Vladu, Crna Gora ulazi u zonu haosa i katastrofa. Crna Gora ovako slaba, podijeljena, posvađana, opljačkana, kriminalizovana se ne smije svrstavata ni na jednu stranu u ovom globalnom sukobu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ugrožavati mir i stabilnost zemlje, zbog nekog bijednog aplauza ili tapašanja po glavi od strane nekog od predstavnika globalne duboke države i nove Komiterne, je dokaz ličnih kompleksa, frustracija i opasnih namjera vlasnicima Vijesti.

Šta je sledeće od vlasnika Vijesti? Zahtjevi za otvaranjem novog Golog otoka za sve koji ne podržavaju Soroša i duboku državu i ne žele da se svrstavaju ni na jednu stranu? Da li Miško Perović i Milo Đukanović spremaju neku novu Rezolociju kojim bi sve one koji nijesu Sorošovci opet zatvarali na Golom Otoku i sa njima punili jame?

Opasne namjere opasnih ljudi koji su umislili da su neka nadraša i da samo oni imaju pravo da upravljaju ovom državom.

Ovako bolesne ideje u teškim i opasnim vremenima su mnogo koštale Crnu Goru u njenoj istoriji.

Umjesto ekstremizma, jednoumlja, bratomržnje i bratoubistava, nama je potreban nacionalni konsenzus i pomirenje. Neka ovaj rat prođe mimo Crne Gore i neka nijedan život ne strada zbog sukoba Rusije i duboke države. Ovaj sukob riješiće velike sile. Neka Dritan malo odmori glas i frizuru jer je počeo da se igra sa stvarima sa kojima se ne igra. Mir i bezbjednost građana i države je imperativ. A neka građani Rusije odlučuju o njihovoj vlasti. Ili Dritan misli da i tamo treba da neka lutka duboke države sa 3% glasova treba da vlada."

Komentari(0)

Loading