"OD CRNE GORE SE PRAVI KOLUMBIJA NA JADRANU" Medojević: "Dritan i Joković vraćaju Mila na vlast"

15:42

Crna Gora 0

Predsednik Pokreta za promjene(PzP) Nebojša Medojević istakao je da su maske pale, kao i da crnogorska javnost treba da zna da je DF sprečen da na osnovu izborne volje građana vrši vlast u Crnoj Gori.

"OD CRNE GORE SE PRAVI KOLUMBIJA NA JADRANU" Medojević: "Dritan i Joković vraćaju Mila na vlast"
Printscreen

- LJudi koji nisu bili na izbornim listama, raznim dilovima preuzeli su vlast u Crnoj Gori. Tad je postojala i jedan rečenica -  da nema revanšizma, a to je bila jasna poruka da nema demontiranja DPS-a i njima bliskih struktura. Svako ko pravi dilove sa Đukanovićem mora da zna da pravi dilove sa mafijom i najvećim klanovima ovog dela Evrope. DF će uraditi sve da spreči prekrajanje izborne volje građana. I Abazović i Joković nek ostave priču o evropskoj vladi, ovo je vlada sa mafijom - kazao je Medojević.

Medojević je naglasio da Đukanović želi da radikalizuje Crnu Goru i kazao da kolege ne shvataju da je saradnja sa Đukanovićem, saradnja sa mafijom i dodao da svako ko pristane da učestvuje u političkim projektima Đukanovića, pravi od Crne Gore Kolumbiju na Jadranu.

- Svako ko se slika, rukuje, ili pristane da učestvuje u političkim projektima Mila Đukanovića, mora da zna da ulazi u krvavo mafijaško kolo iza kojeg stoji jedna od najopasnijih mafija Evrope, koja ubija ljude, koja švercuje kokain, koja pere novac i koja želi od Crne Gore želi da napravi Kolumibiju na Jadranu - istakao je Medojević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Đukanović deli i radikalizuje Crnu Goru. Želi da se prati njegova agenda, mi iz DF-a imamo svoju agendu. Ostajemo na braniku vitalnih interesa Crne Gore. Za nas Đukanović nije predsednik nego kriminalac i lopov. Ne postoji ni jedna politička situacija koja će opravdati naš odnos prema njemu, osim ovog kojeg već imamo - istakao je Medojević.

- Nema nikakvih evropskih i evroatlantskih procesa sa mafijom - poručio je Medojević, navodeći da Đukanović u intervjuu nastavlja s podelama u Crnoj Gori.

Medojević je naglasio da je DF uvek za dogovor, ali da „Joković i Abazović vraćaju DPS i Đukanovića na vlast“.

- Ne vraćamo mi Đukanovića na vlast, vraćaju ga Abazović i Joković - istakao je Medojević.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading