KOVAČEVIĆ UGASIO MILOVU PERJANICU U NIKŠIĆU: Za manje meseci smo uradili više nego što je DPS VLADAO GODINA

09:21

Crna Gora 0

"Da ima imalo političkog obraza gospođa Damjanović bi makar ćutala kada je Mislov do u pitanju. Ostavili su nam vulkan nadomak grada, ekološku katastrofu koju su udruženo kreirali dvadeset godina, nisu nikada ni pokušali da urade nešto po tom pitanju i sada kritikuju što se za manje od godinu dana nije riješila njihova brljotina, najveći svjedok i slika i prilika njihove vlasti i politike u Nikšiću," kazao je Marko Kovačević, predsednik opštine Nikšić, reagujući na izjavu funkcionerke DPS-a i nosioca liste na izborima 2021. godine Sanje Damjanović.

KOVAČEVIĆ UGASIO MILOVU PERJANICU U NIKŠIĆU: Za manje meseci smo uradili više nego što je DPS VLADAO GODINA
Alo

„Pokrenuli smo priču o regionalnom reciklažnim centru u Nikšiću, čime treba trajno da se riješi problem odlaganja otpada za osam opština u Crnoj Gori i našli smo investitore za sanaciju postojeće deponije Mislov do, što smo i najavili“, podsetio je Kovačević.

Sada je, kako ističe, potrebno proći kroz sve zakonske procedure dok dođe do realizacije tih projekata.

"Čitav taj veliki posao koji smo uradili za manje mjeseci nego što je DPS vladao godina u Nikšiću, me navodi da pomislim da požar nije buknuo slučajno i da je ovo samo dio smišljenje akcije u kampanji koja se od osmog marta vodi protiv mene i moje porodice a u kojoj gospođa Damjanović nije osudila svog aktivistu koji je psovao moju pokojnu majku i moje dijete," navodi on. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Dvadeset godina gospođo Damjanović. Dvadeset godina naspram deset mjeseci. Ne brinite, mi ćemo riješiti ovaj problem. I neće nam biti malo dvadeset godina da to uradimo," poručio je Kovačević.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading