MANJINSKA VLADA U RUKAMA VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Na pomolu novi Zakon o slobodi veroispovijesti i ugovor sa NVO CPC!

09:17

Crna Gora 0

Sada je svima jasno da je Dritan Abazović krenuo u formiranje Vlade pokerski rečeno na blef. Prvo bez DPS-a, SDP i SD, pa potom bez Mila, pa u iščekivanju darova iz SAD-a.

MANJINSKA VLADA U RUKAMA VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Na pomolu novi Zakon o slobodi veroispovijesti i ugovor sa NVO CPC!
Printscreen/Youtube

Za vreme ove pokeraške partije pikslu mu je držao SNP, praznio pepeljare, prao stolnjake, provetravao sobu i pomalo kibicovao. Za svo vreme SNP je umesto napojnice dobijao obećanja za neko ministarsko mesto.

Došlo je vreme za naplatu, a SNP sada mora da plati svoju poniznost gospodarima Milu i Dritanu sa pristankom da u Vladi bude sa najekstremnijom komitskom strujom SDP-om, koji kada su Srbi i SPC u pitanju nikada nije imao dilemu da za njih ne treba da ima mesta ne samo u vlasti već ni u Crnoj Gori.

Koliko su ekstremni poslanici SDP-a Raško Konjević i Draginja Vuksanović uverila se crnogorska javnost tokom svih dešavanja od sramnog usvajanja Zakona o slobodi veroispovijesti, komitovanja od tridesetog avgusta, Cetinjskih dešavanja pa sve do današnjeg dana, a i ubuduće.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Heroji belvederskih guma

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Oni se diče i ponose kao junaci ,,Belverdera“ i čak su uspeli da pobede u ekstremizmu i komite iz DPS-a i SD-a, a zašto su nagrađeni dupliranjem glasova na lokalnim izborima na Cetinju. U hipotetičkoj ponudi da se mora praviti koalicija sa nekom komitskom strankom teško bi se našao glasač SNP-a koji bi prihvatio SDP, svi bi rekli pa ako se stvarno mora izdati volja i interes građana onda je bolje otvoreno ići sa DPS-om nego sa SDP-om.

Printscreen/Youtube
 

Nacionalizam i ekstremizam SDP-a bi trebao da bude poznat SNP-u još iz perioda NATO agresije na SRJ kada su se Žarko Rakčević i Ranko Krivokapić zalagali da se iskoristi prilika i da uz pomoć NATO pakta dođe do građanskog rada i konačnog obračuna sa Srbima u Crnoj Gori.

Isti taj jastreb Ranko Krivokapić sada treba da bude ministar spoljnih poslova u Vladi koju treba da izglasa SNP. Da je Ranko Krivokapić i njegova ideologija ostala nepromenjena i do današnjeg dana pokazali su i događaji na Cetinju kada je sa zaštitnom maskom M-2 jurišao na Cetinjski manastir i sprečavao ustoličenje Mitropolita Joanikija. Da li je SNP toliko neznaven ili gladan fotelja nije teško proceniti ali ako u konačnom odluče da uđu sa SDP-om u Vladu, u kojoj njihovih pet poslanika i pet-šest ministara ne može uticati ni na glasanje u Vladi ni u Skupštini, je poniženje i poraz čije posledice će snositi i biti žigosano čak i njihovo potomstvo.

U moru prevara, obmana i preokreta u sastavljanju manjinske Vlade sigurno je da će na kraju poker u rukama imati Draginja Vuksanović i da će umesto donošenja Temeljnog ugovora sa SPC biti na Skupštini novi Zakon o slobodi veroispovesti i Temeljni ugovor sa takozvanom CPC.

Komentari(0)

Loading