VUČUROVIĆ: Poslednji napad narkodilerske DPS na Vučića odraz koliko je očajna ta političko-kriminalna organizacija!

10:38

Crna Gora 0

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Jovan Jole Vučurović poručio je da su napadi DPS-a i Mila Đukanovića na Srbiju i Vučića odraz u kakvom se očajnom stanju nalazi ta partija.

VUČUROVIĆ: Poslednji napad narkodilerske DPS na Vučića odraz koliko je očajna ta političko-kriminalna organizacija!
Printscreen/Youtube

„Poslednji napad narkodilerske DPS na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića otkriva u kakvom se očajnom stanju nalazi ta političko – kriminalna organizacija i koliki je stepen ljubomore koji pokazuju u odnosu na ono što je Srbija uradila u prethodnom periodu u oblasti ekonomije, poljoprivrede, infrastrukture, na polju odbrane… Srbija je danas primjer razvoja i napretka ne samo u regionu nego i u Evropi i to pokazuju svi parametri“, precizirao je Vučurović.

On je kazao da,sa druge strane, DPS je decenijama radio sve da od Crne Gore napravi privatnu, mafijašku državu, da uništi naše svetle tradicije, pa danas imamo razorenu privredu, uništenu industriju, ponizenu i razorenu vojsku, a godinama su vrh policije, tužilaštva, sudstva bili posluga mafije, odnosno šefa organizovanog kriminala, Mila Đukanovića i njegovih secikesa.

„Nažalost, vlada Zdravka Krivokapića nakon 30. avgusta nije imala snage da izvrši demontažu bivšeg režima, da dotuče tu kriminalnu hobotnicu, da se obračuna sa kartelom iz DPS, i zato su se danas ohrabrili, izmiljeli iz svojih rupa i štekova i , naravno, ponovo viču na Srbe, SPC, Srbiju, Vučića“, ocenio je Vučurović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Veoma je važno da se taj kartel što prije porazi, da se obračunamo sa njima, kojima su idoli Eskobar i El Čapo, jer Crna Gora ne može da živi normalno dok god funkcioniše ovakav DPS.
I što reče jedan od njihovih nekadašnjih ideologa, Svetozar Marović, obraćajući se Milu Đukanoviću- ,,Imaš li stida čovječe?“ A ruka pravde ce prije ili kasnije pristici ove mafijaše“, zaključio je Vučurović u svom reagovanju.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading