AFERA BABUŠKA: Kako je otkrivena ruska madam u Baru

17:00

Crna Gora 0

Službenici Uprave policije su juče u Baru, nakon višemesečnih aktivnosti koje su sprovođene u okviru akcije kodnog naziva "Babuška", lišili slobode državljanku Rusije S.B. (55) koja je nastanjena u Baru, zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu vršila krivično delo trgovina ljudima.

AFERA BABUŠKA: Kako je otkrivena ruska madam u Baru
Shutterstock

Osumnjičena će uz krivičnu prijavu biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

Policija je u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom, na nivou Operativnog tima za borbu protiv trgovine ljudima, prikupila dokaze koji ukazuju na sumnju da je S.B. zloupotrebljavajući odnos poverenja i zavisnosti, kao i korišćenjem teške materijalne situacije, u dužem vremenskom periodu seksualno eksploatisala više ruskih državljanki mlađe dobi, prenosi Telegraf.

S.B. je, sumnja se, koristila posebno namenjene prostorije u sklopu svoje kuće u kojoj je i stanovala, ugovarala pružanje seksualnih usluga sa više muškaraca a radi sticanja novčane dobiti.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prilikom vršenja ovog krivičnog dela osumnjičena je imala definisana pravila i način seksualne eksploatacije u delu definisanja radnog vremena, cene pružanja seksualnih usluga kao i drugih okolnosti, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Kurir.rs

Komentari(0)

Loading