HAPŠENJA ŠIROM CG: Lisice na ruke šefu obezbeđenja Vesne Medenice

13:27

Crna Gora 0

Hapšenje nekadašnje prve žene crnogorskog sudstva Vesne Medenice bio je samo početak delovanja policije i tužilaštva.

HAPŠENJA ŠIROM CG: Lisice na ruke šefu obezbeđenja Vesne Medenice
Printscreen/Youtube

Kako nezvanično saznaje portal BORBA iz izvora bliskih policiji, Milorad Medenica, policajac i nekadašnji član obezbeđenja bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, uhapšen je sinoć u policijskoj akciji.

Prema našim saznanjima, hapšenja su izvršena u Podgorici, Nikšiću, Budvi i Kolašinu.

Među uhapšenima ima i pripadnika Uprave policije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala tokom noći i jutra, u nastavku akcije koja je započela prekisinoć hapšenjem bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice uhapsili su više osoba zbog sumnje da su pripadnici krimanalne grupe ili da su obavljali određene kriminalne aktivnosti za tu kriminalnu organizaciju.

Među uhapšenima je i jedna špediterka.

U Nikšiću je, u istoj akciji, uhapšen Luka Bakoč, a prijavom je obuhvaćeno i nekoliko osoba koje se od ranije nalaze na izdržavanju kazne zatvora.

Privođenje optuženih je u toku.

Podsećamo, portal Libertas je nedavno objavio i da se sin Vesne Medenice, Miloš (35), sudeći po podacima koje je Europol dostavio crnogorskoj policiji i tužilaštvu, bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge.

On je, u presretnutim razgovorima koje je dostavio Europol, sagovorniku, policajcu Darku D. Laloviću (35), da je o njegovom nezakonitom poslu upoznata njegova majka Vesna Medenica i da od nje može očekivati zaštitu.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading