NASTAVAK AKCIJE: Policija pretresala stan Medenice i njenog sina!

09:25

Crna Gora 0

Prema informacijama do kojih su došli crnogorski mediji, policija je juče, u nastavku svoje akcije oko afere Medenica pretresala stan i kuću nje i njenog sina.

NASTAVAK AKCIJE: Policija pretresala stan Medenice i njenog sina!
Printscreen/Youtube

Preksinoć je, podsetimo, ovom akcijom uhapšeno više lica zbog navodne povezanosti sa Medenicom i njenim sinom Milošem.

Medenica je takođe preksinoć, nakon više sati i navodnih „napada umerene depresije svesti“, bila na saslušanju u SDT.

Ona je negirala krivicu i učešće za svoja nepočinstva što je nakon saslušanja i odluke o zadržavanju od 72 časa potvrdio njen advokat Zdravko Begović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Negirala je izvršenje krivičnog djela za koje se tereti. Određeno joj je tužilačko zadržavanje. Vraćena je u KCCG“, kazao je nakon saslušanja Begović.

Podsećamo, Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet u slučaju Medeničinog sina Miloša Medenice, nakon što je portal Libertas pres objavio podatke koje je Europol dostavio crnogorskoj policiji i tužilaštvu, a na osnovu kojih se on navodno bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge.

Prema podacima Europola, Miloš Medenica se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge, a u presretnutim razgovorima saopštava sagovorniku da je o njegovom nezakonitom poslu upoznata njegova majka Vesna Medenica, koja je tada bila predsednica Vrhovnog suda Crne Gore i da od nje može očekivati zaštitu.

Oboje su to demantovali. Vesna Medenica je bila “zatečena pitanjima“, a njen sin je za Libertas kazao da “to sa njim nema ama baš nikakve veze“.

U okviru ove akvije policije je preksinoć uhapšeno više lica zbog navodne povezanosti sa Medenicom, među kojima i policajac i dugogodišnji telohranitelj Vesne Medenice, Milorad Medenica, kao i službenica Uprave carina Ivana Kovačević. Takođe, slobode je lišen tada i Vasilije Petrović i Petar Milutinović.

Komentari(0)

Loading