ALTERNATIVA: Sin Medenice se liječi u klinici Vorobjev u Beogradu, poslali smo im upozorenje

14:03

Crna Gora 0

Alternativa je obelodanila danas da se sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, Miloš Medenica, nalazi na lečenju u klinici Vorobjev u Beogradu. Oni su poslali dopis klinici i upozorili je da je saradnja sa odbeglim licem koje se potražuje za organizovani kriminal krivično delo.

ALTERNATIVA: Sin Medenice se liječi u klinici Vorobjev u Beogradu, poslali smo im upozorenje
printscreen/sky

"Na osnovu pouzdanih informacija saznali smo da se odbjegli Miloš Medenica nalazi na klinici za liječenje bolesti zavisnosti Vorobjev u Beogradu. Alternativa Crna Gora je tražila od klinike potvrdu ove informacije. Upozorili smo kliniku da je saradnja sa odbjeglim licem koje se potražuje za organizovani kriminal krivično djelo", saopšteno je iz Alterantive. 


Takođe, oni su obelodanili i dopis upozorenja poslat pomenutoj klinici.

"Poštovani, na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama molimo Vas da nam dostavite informaciju da li se u Vašem objektu na liječenju nalazi lice - Miloš Medenica? Pomenuto lice potražuje crnogorska policija na osnovu optužnice za "organizovani kriminal i kriminalno udruživanje". Interesuje nas da li je lice u stanju da putuje za Crnu Goru? Takođe, molimo Vas da o svakoj promjeni zdravstvenog stanja tog lica obavijestite MUP Srbije da bi blagovremeno reagovali. Upozoravamo da je svako pomaganje licu koje je u bjekstvu - krivično djelo," istakli su u Alternativi. 

Komentari(0)

Loading