NOVA DOJAVA O BOMBI U CG: Evakuisana zgrada predsedništva

12:11

Crna Gora 0

Zbog anonimnih dojava o postavljenim bombama u školama širom prekinuta je nastava. Takođe, i u nekoliko državnih insitucija je stigao mejl iste sadržine, a kako saznamjemo evakuisani su iz zgrade Predsjedništva, u kojoj se nalazi Milo Đukanović.

NOVA DOJAVA O BOMBI U CG: Evakuisana zgrada predsedništva
Printscreen

Škole širom Crne Gore dobile su danas mail prijeteće sadržine: "Na teritoriji škole podmetnuto mnogo bombi. Uvijek smo sanjali o osveti. Mi ćemo se osvetiti. Doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Niko neće ostati živ. Ceo grad će krvariti.

Isti sadržaj stigao je i na adresu Predsedništva, te su svi evakuisani. 

Printscreen
 

Zbog dojave o postavljenim bombama jutros su zatvorene osnovne škole Blažo “Jokov Orlandić” u Baru, “Kekec” u Sutomoru i vrtić u Mojkovcu. Nešto kasnije i škole u Kotoru, Nikšiću, Cetinju, Danilovgradu, Beranama, Herceg Novom, Bijelom Polju, Plavu, Gusinju, Petrovcu, Kolašinu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Iz Osnovne školi „Blažo Jokov Orlandić“, učenici su jutros vraćeni kući, zbog dojave o bombi objavio je Primorski portal. Dojava o bombi stigla je i u OŠ “Kekec” u Sutomoru. Takođe zbog dojave o postavljenoj bombi, kako je javila Antena M vrtić “Jevrosima Jevra Rabrenović” u Mojkovcu jutros je zatvoren.

Policija u Baru je blokirala deo grada, gde se nalazi škola OŠ “Blažo Jokov Orlandić”.

A roditelji dece koja pohađaju vrtić u Mojkovcu, o navodnopostavljenoj bombi obavešteni su putem Viber grupa.

U Baru su evakuisani i zaposleni u zgradi suda, ali i u opštini jer je i njima stigao mejl iste sadržine. 

Takođe, predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević potvrdio je da je isti mejl dobila i nikšićka opština, te je pozvao građane da ne paniče, a polciju da istraži slučaj. 

Komentari(0)

Loading