POLICIJA SPREMA NOVE AKCIJE: Poruke otkrile saradnike porodice Medenica

09:17

Crna Gora 0

Prema saznanjima portala crnogorskih media u slučaju porodice Medenica spremaju se još hapšenja koja će da uzburkaju crnogorsku javnost a tiču se novotkrivenih poruka u telefonima koje su odale neke do sada nepoznate partnere ove porodice.

POLICIJA SPREMA NOVE AKCIJE: Poruke otkrile saradnike porodice Medenica
printscreen/sky

Prema informacijala iz Specijalnog državnog tužilaštva, narednih dana će, zbog novih prikupljenih dokaza, doći do hapšenja nekoliko osoba za koje se sumnja da su dio kriminalone organizacije Miloša Medenice, koja se bavila švercom narkotika i cigareta.

Kako je rečeno našem portalu, sadržina ovih poruka je otkrila da je ova kriminalna organizacija bila veća nego što se zapravo smatralo, kao i da će hapšenje ovih lica iznenaditi javnost.

Naš izvor nije hteo da dublje zalazi u detalje, ali je izvesno da nas u narednom periodu očekuju uzbudljive policijske akcije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Podsetimo, osnivač ove kriminalne organizacije je Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, koji se sumnjiči da je pored formiranja kriminalne organizacije koja se bavila švercom narkotika i cigareta, sam bio umešan u mnoga nepočinstva vezana za sudstvo ali i za iznude, „nameštaljke“ predmeta i slično u sudstvu, a sve uz pomoć svoje majke.

Njegova majka, Vesna Medenica, uhapšena je na aerodromu kada je krećala da leti za Beograd, od kako je, od kad joj se odredio pritvor od 30 dana do juče bila u Kliničkom centru Crne Gore zbog navodno lošeg psihičkog stanja, gde je pokušala da izvrši samoubistvo.

Ona je juče iz Kliničkog centra prebačena u Spuž.

Odluka o premeštaju, deset dana nakon hapšenja, doneta je nakon što su se lekari saglasili da lečenje može nastaviti u Istražnom zatvoru.

Osim Medenice, u okviru ovog slučaja je bilo već nekoliko hapšenja, carinika, prijatelja i saradnika Medenica, za koje se sumnjiči da su takođe bili deo kriminalne organizacije ove porodice.

Komentari(0)

Loading