SAČEKUŠA ZA FUNKCIONERA PZP-a: U Baru napadnut Ranko Aligrudić

14:31

Crna Gora 0

Direktor Fonda PIO i visoki funkcioner Pokreta za Promjene i Demokratskog Fronta Ranko Aligrudić napadanut je jutros na parkingu ispred svoje zgrade u Baru gde je živi, navedeno je na Facebook stranici PzP-a.

SAČEKUŠA ZA FUNKCIONERA PZP-a: U Baru napadnut Ranko Aligrudić
Printscreen/Facebook

"Naime, prilikom ulaska u svoj automobil u klasičnoj sačekuši, jedno lice je sa metalnom šipkom napalo direktora Fonda PIO Ranka Aligrudića nanoseći mu povrede po tijelu. Samo zahvaljući brzoj reakciji Aligrudića izbjegnute su teže posljedice, što jasno ukazuje na činjenicu i namjeru ovog lica da ugrozi život direktora Fonda PIO", navode u objavi.


Prema informacijama sa kojima raspolažu, radi se o licu koje je već jednom u Podgorici ispred radnog mesta napalo Aligrudića. U pitanju je, kako navode u objavui, suprug suspendovane službenice i načelnice INO službe, u okviru ove državne institucije protiv koje se vodi disciplinski postupak.

"Aligrudić se nalazi u prostorijama barskog MUPa gdje je dao izjavu i podnio krivičnu prijavu, pa se sada očekuje i reakcija nadležnog tužioca koji treba da okvalifikuje ovo krivično djelo. Tražimo i očekujemo hitnu rekaciju UP i Tužilaštva, kako bi se ovo lice po hitnom postupku lišilo slobode i privelo pravdi, s obzirom na jasnu namjeru da se radi o klasičnoj sačekuši i pokušaju ugrožavanja života gospodina Aligrudića", zaključuju u objavi.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading