ALTERNATIVA: Postoji snimak na kojem Veljović naređuje da se oružjem i koktelima napadne policija

13:11

Crna Gora 0

Orkestrirani napad na komandanta Antiterorističke jedinice G-dina Petra Kneževića i pomoćnika direktora policije G-dina Miloša Rakonjca je pokušaj da se sakrije snimak koji je napravila Agencija za nacionalnu bezbjednosti 5. septembra 2021. godine na Cetinju, kažu u Alternativi.

ALTERNATIVA: Postoji snimak na kojem Veljović naređuje da se oružjem i koktelima napadne policija
Printscreen/Youtube

"Tada je snimljen Veselin Veljović kako izdaje naređenje da se oružjem i molotovljevim koktelima napadne policija. Snimak je uredno predat tužiocu na Cetinju, da bi ga on isključio iz dokaza i zatražio da se lica sa snimka snime - opet! Naravno, par minuta posle njegovog pismenog naloga isključeni su svi telefoni koje je tužilac sa Cetinja zatražio", objasnili su iz Alternative.


Oni tvrde da snimak definiitvno postoji i da je došao do novog Glavnog specijalnog tužioca.

"Snimak postoji! I novi Specijalni tužilac Novović ga je tražio da bi se ispitala umiješanost Veselina Veljovića u pokušaj napada na policiju. Samo da podsjetimo, bivši direktor Uprave policije Veljović je sami vrh kriminalnog "Mojkovačkog klana". Ima milionsku imovinu i protiv njega je Alternativa podnosila seriju tužbi", zaključili su iz Alterantive. 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading