DVOSTRUKI ARŠINI DPS-a: Skandalozno im delovanje Petra Kneževića, a poštuju pretpostavku nevinosti Vesne Medenice

16:03

Crna Gora 0

Demokratska partija socijalista Crne Gore zatražila je danas da se objavi „puna istina o zaveri izdaničke vlade“, a nalazeći letimitet u ovim tvrdnjama u snimku koji je objavljen juče na njima bliskim portalima, na kom navodno govori komandant Protiv-terorističke jedinice Petar Knežević.

DVOSTRUKI ARŠINI DPS-a: Skandalozno im delovanje Petra Kneževića, a poštuju pretpostavku nevinosti Vesne Medenice
Printscreen/Youtube

Kazali su i da je skandalozno da je visoki službenik policije koordinirao kriminalce, a građane tretirao kao bagru.

Ipak, dvostruki aršini koji dolaze iz ove dušebrižničke političke partije dokazuju da su upravo oni ti koji su protagonisti nemira koji su se desili na Cetinju, a kako je naš portal ranije i pisao, da nije bilo „hladne glave“ kod visokih policijskih funkcionera, ustoličenje ne bi bilo moguće da se održi. Ipak, akcija policije je uspešno sprovedena i ustoličenje se održalo i to čak i sa takvim nivoom tolerancije da je vrlo malo aktera koji su nasilno protestovali sudski procesuirano iako su gađali policiju flašama, kamenicama i molotovljevim koktelima.

Ipak, dušebrižna partija poznata kao DPS kao i uvek bira samo jednu stranu priče o navodnoj odbrani države od staraca starih 60 godina i etiketira policijske funkcionere, a ipak „poštuje pretpostavku nevinosti u slučaju Miloša Medenice, koji je, kako tvrdi portal Libertas, u komunikaciji sa određenim policijskim službenikom preko SKY aplikacije dogovarao narko trafiking.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Je li ovakvo vođenje politike licemerno ili ne, građani sude na izborima, a svakako se DPS više ne može pohvaliti izbornim rezultatom, obzirom da polako gube opštinu po opštinu. Postojana je teza da se preko manjinske vlade dao vetar u leđa ovoj partiji, ali sigurno je da to više nije onakva organizacija kakva je bila pre 4 godine, već je postala prosta krpljavina partijskih ekstremizovanih poslušnika.

Naravno, uz poštovanje pretpostavke nevinost, možemo i mi poštovati realnu pretpostavku da je upravo ova partija destabilizujući faktor Crne Gore.

 

 

 

Komentari(0)

Loading