U DPS-u, MUP-u i TUŽILAŠTVU MUK: Dva dana ćute, Vesko Mujović izneo teške optužbe na račun vrha partije

10:11

Crna Gora 0

Prošlo je već više od dva dana od kada je Veselin Mujović, kontroverzni biznismen blizak Demokratskoj partiji socijalista(DPS) iznio teške optužbe na račun vrha partije. Neke od optužbi su se ticale bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice i bivšeg premijera Crne Gore Duška Markovića, ali i kriminala unutar DPS-a.

U DPS-u, MUP-u i TUŽILAŠTVU MUK: Dva dana ćute, Vesko Mujović izneo teške optužbe na račun vrha partije
Printscreen/Youtube

Imajući u vidu težinu izgovorenih reči i optužbi koje je izgovorio Mujović, neverovatno je da se dva dana ne oglašava ni Ministarstvo unutrašnjih poslova(MUP), ni tužilaštvo, ali ni sami DPS, što može implicirati na to da se razdor u DPS-u zaista dešava i da su Medenica i Marković zaista pušteni niz vodu. Zabrinjava potpuna tišina tužilaštva i MUP-a uzimajući u obzir da se gospodin Mujović ponudio da sve ispriča, ali je i sam rekao da bi se začudio da ga niko iz tužilaštva ne pozove nakon tvrdji koje je izneo.

Da li ćutnja institucija znači da je DPS i dalje jači od države? Da li ovo znači da institucije ne smeju, ili još gore, ne žele da ispitaju ove tvrdnje? Da li je snimak oko komandanta Protiv terorističke jedinice(PTJ) gurnut u medije da bi se zataškala, odnosno skrenula pažnja sa kriminalnih radnji DPS vrha u proteklih 30 godina?

Podsećamo, Veselin Mujović je izneo niz teških optužbi prvenstveno protiv Duška Markovića i Vesne Medenice.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za Vesnu Medenicu je kazao da je ona šefica organizovane kriminalne grupe u Crnoj Gori, dok je za Markovića kazao da se bez njegovog aminovanja i dozvole nije moglo vršiti švercovanje cigareta.

Komentari(0)

Loading