ABAZOVIĆ POHVALIO AKCIJU NA CETINJU: Ne želim da afera Kneževića zameni Medenicu

16:11

Crna Gora 0

Akcija policije na Cetinju je izvedena uspješno uprkos svemu, ocijenio je premijer Dritan Abazović odgovarajući na pitanja novinara u Breranama.

ABAZOVIĆ POHVALIO AKCIJU NA CETINJU: Ne želim da afera Kneževića zameni Medenicu
EPA

Istakao je da ne bi volio da afera  vezana za snimak Petra Kneževića prekrije aferu Vesne Medenice.

"Za mene nije neočekivano da se u CG  bude duhovi prošlosti i nacionalizma. Ljudi koji žele da stopiraju građansku vladu imaju te ambicije. Što se tiče Kneževića nije  važno kada se ona aktuelizovala, važno je da organi rade svoj posao. Ne bih volio da jedna afera prekrije drugu, pozivam Tužilaštvo da oba slučaja razriješe do kraja, sa ovim nemam nikakav problem," istakao je Abazović.

Poručio je da ako neko želi da zameni jednu aferu drugom da su na pogrešnom putu. Nije želеo da iznese informacije o tome, niti da se stvara velika drama. Prema njegovim rečima važno je da se sačuva kredibilitet Uprave policije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 "Nikad u mom prisustvu nisam čuo lošu riječ od Rakonjca. Njegovo ponašanje je bilo krajnje pristojno i na visokom nivou. Šta govori snimak Kneževića, treba li mi time da se bavimo. Zaršila se akcija u 11 sati i sve je bilo mirno, nije bilo posledica. Zauvijek ću biti ponosan što je toga dana sačuvan mir. Mi smo sačuvali mir. Ako neki misle da je trebalo da padne krv 4. i 5. septembra, to su neprijatelji države. Ja sam nesrećan što se u CG desio 4. i 5. septembar, ali sve se završilo na najbolji mogući način,"  naveo je on.

Odgovarajući na pitanje o izborima, smatra da svi izbori treba da se održe u jednom danu. Neistina je, kako dodaje, da postoji dogovor sa DPS-om o dodeli 200 mеsta po dubini.

"Nisam za nikakvu diskriminaciju, to je moj stav. Ne zanima me ko je koja partija ako neko zadovoljava kriterijeme i umije da obavlja dužnost," naveo je on.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading