KOVAČEVIĆ ODGOVORIO GRADONAČELNIKU CETINJA: Osvrnuo se i na najave da će biti sprečen dolazak patrijarha u Nikšić

11:09

Crna Gora 0

Nakon izjave gradonačelnika Cetinja Nikole Đuraškovića da će Nikšić uskoro biti "oslobođen", usledio je odgovor predsendika opštine Nikšić Marka Kovačevića. Kovačević je poručio Đuraškoviću da je Nikšić već oslobođen i poručio mu da ne postoji opravdanje da ne osudi kamenovanje autobusa sa decom nedavno na Cetinju.

KOVAČEVIĆ ODGOVORIO GRADONAČELNIKU CETINJA: Osvrnuo se i na najave da će biti sprečen dolazak patrijarha u Nikšić
Alo

"Nikšić je već oslobođen, to smo već završili, a što se tiče gospodina Đuraškovića bolje bi mu bilo da ne stoji uz nasilnike i da ih osudi. Ne postoji nijedan razlog, ne postoji opravdanje, ni političko, da ne osudi nasilje nad nikšićkom djecom. Koji je to valjan razlog zbog kojeg bi se kamenovala nečija djeca," ističe Marko Kovačević gradonačelnik Nikšića.


Takođe, Kovačević je za naš portal prokomentarisao i najave pojedinih grupa sa društvenih mreža da će sprečiti dolazak patrijarha Porfirija u Nikšić. 

"Radi se o minornim grupama i pojavama. Ko je jednom bio na liturgiji svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću znaju šta to znači. Tu je više od 50.000 ljudi. Te minorne grupice neće moći doći do izražaja", zaključio je Kovačević.

Komentari(0)

Loading