"KATNIĆ AKO NE PUŠI, PROPUČIĆE U ZATVORU": Knežević u svom stilu posavetovao Katnića kako da se ponaša u zatvoru

14:43

Crna Gora 0

Predsednik DNP-a Milan Knežević u svom stilu je komentarisao današnje obraćanje bivšeg Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koji je rekao da ukoliko mu se nešto desi za to će biti odgovorni lideri DF-a.

"KATNIĆ AKO NE PUŠI, PROPUČIĆE U ZATVORU": Knežević u svom stilu posavetovao Katnića kako da se ponaša u zatvoru
Printscreen/Youtube

Tokom izlaganja Knežević je saopštio da će nesuđeno, onako kumovski, dati nekoliko saveta Katniću kako treba da se ponaša u Istražnom zatvoru. 


"U Istražnom zatvoru ne može biti zajedno sa Sašom Čađenovićem jer će biti optuženi u istom predmetu. Sigurno neće biti ni sa pripadnicima škaljarskog klana, a sigurno ni kavačkog klana pošto su očigledno bili dio iste kriminalne grupe. Ja mu pedlažem da časti čitav Istražni zatvor jednu nedjeljnu kantinu. Tamo ima mogućnost da mu se dostavlja hrana od kuće. Što više kuvanog mesa, da čašćava zatvorenike i ako ne puši propušiće tamo. Neka mu donose po tri paklice cigareta nedjeljno, kako bi djelio zatvorenicima i tako stekao njihovu naklonost," istakao je Knežević. 

Na kraju je poručio da nikome ne želi smrt, pa ni Katniću, poručujući da bi volio da živi i 100 godina.

"Neka Katnić živi 100 godina, doduše, vjerovatno će dobar dio života proversti u Istražnom zatvoru", zaključio je Knežević. 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading