CRNOGORCI KAO NA IGLAMA: Zbog Dritanove posete EUROPOLU mnogi ovih dana nemaju mira

09:29

Crna Gora 0

Prošlo je već nekoliko dana od posete premijera Dritana Abazovića Europolu, a od tad je očigledno da oni koji su se ogrešili o zakon ipak neće imati mira u narednom periodu.

CRNOGORCI KAO NA IGLAMA: Zbog Dritanove posete EUROPOLU mnogi ovih dana nemaju mira
EPA

Kako je i kazao Ministar unutrašnjih poslova u vladi Crne Gore Filip Adžić, građani mogu očekivati nova hapšenja na bazi podataka koje će dostaviti Europol, a koji se i dalje tiču transkripta iz SKY aplikacije, koji su sakupili francuski i begijski sudovi. Samo je pitanje vremena kada će novi Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović nastaviti sa ovim operacijama i konačno privesti pravde sve one koji su se oglušili o crnogorske zakone.

Više puta je ponovljeno da su kriminalni klanovi koji su kreirani u Crnoj Gori, a po tvrdnjama pojedinih političara čak i nastali u kabinetima crnogorskih institucija, odavno prevazišli granice Crne Gore i počeli da predstavljaju problem ne samo Crnoj Gori, već i celom regionu, ali i svetu. Tako se moglo primetiti da su crnogorski klanovi stigli čak i do španske Malage i da se mafijaške likvidacije i obračuni dešavaju širom planete.

Ove slike koje se šalju iz Crne Gore izgledaju kao da je našu državu kreirao Pablo Eskobar lično i da je narkotrafiking najunosniji, ali i najopasniji zanat koji je prisutan u Crnoj Gori. Pitanje je da li Crna Gora sama ima snage da iznese borbu protiv ovakvih, a obećavajuća je podrška Europola u borbi protiv ovih organizovanih kriminalnih grupa. Setimo se da je i država Srbija ta koja je pokrenula ovu borbu, uhapsivši Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su takođe bili u transkriptima SKY aplikacije, i gde se jasno vidi kakva su zverstva oni činili.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, svakako je građanima Crne Gore interesantno dokle će se ići sa borbom protiv ovih mafijaških struktura a akcenat će u narednom periodu sigurno biti ko će se sve na njima naći, kao i naravno, ko je na vrhu piramide.

A odgovor, bojimo se, znamo svi…

Komentari(0)

Loading