OVO NISTE ČULI NIKADA: Crnogorka slavila diplomu, pozirala, pa OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA!

19:00

Crna Gora 0

Pravni fakultet Univerziteta Crne Gore podneo je krivičnu prijavu protiv neimenovane studentkinje zato što je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je, navodno, diplomirala, držeći lažnu diplomu sa falsifikovanim potpisom dekanice i rektora.

OVO NISTE ČULI NIKADA: Crnogorka slavila diplomu, pozirala, pa OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA!
pixabay

Studentkinja, međutim, nije još završila fakultet.

Pravni fakultet, prema saznanjima crnogorskih medija, čeka reakciju policije i tužilaštva koji ispituju da li je sporna diploma zloupotrebljena.

Za slučaj se saznalo kad je jedan zaposleni na fakultetu uočio fotografije studentkinje na društvenim mrežama, što mu je bilo čudno, znajući da nije diplomirala. Prijavio je to rukovodstvu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na društvenim mrežama studentkinja je objavila slike sa roditeljima. Držala je čak i cveće. Priložila je fotografiju iz jednog lokala kako navodno proslavljaju. Istaknuta je "dobijena" diploma na kojoj su pečat fakulteta i potpisi dekanice prof. dr Anete Spajić i rektora Univerziteta Crne Gore prof. dr Vladimira Božovića.

Nakon što se izjasne nadležni o ovom slučaju, Pravni fakultet bi prema nezvaničnim informacijama trebalo da pokrene disciplinski postupak. Pobjedi je sagovornik upućen u ovaj slučaj kazao da uprava fakulteta još nije razgovarala sa studentkinjom već da su je prvo prijavili policiji i tužilaštvu.

Kao jedan od razloga što su prvo kontaktirali sa policijom, a ne sa studentkinjom, iz uprave navode to što ih je "uznemirio ovaj slučaj". Studentkinju će pozvati uskoro, a pretpostavljaju da je cela lažirana ceremonija bila predstava za roditelje.

- Ovo se do sada nije dešavalo - rekao je nezvanično izvor sa fakulteta.

Izvor: Pobjeda

Komentari(0)

Loading