RUSIMA ZAMRZNUTA IMOVINA U CRNOJ GORI!

20:00

Crna Gora 0

PODGORICA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da je danas zamrznuo 44 nekretnine 34 ruska državljanina kojima su prethodno uvedene sankcije.

RUSIMA ZAMRZNUTA IMOVINA U CRNOJ GORI!
Alo

U saopštenju objavljenom večeras se navodi da su na "liniji stoprocentne usaglašenosti Crne Gore sa vanjskom i bezbednosnom politikom Evropske unije" danas napravili "prvi korak".

"Za 44 nekretnine Uprava za katastar i državnu imovinu donijela je odgovarajuća rešenja kojima je ograničeno raspolaganje imovinom u Crnoj Gori ovim licima", navodi se u saopštenju.

Zaključuju da Crna Gora odlučno ispunjava obaveze preuzete usvajanjem Odluka o uvođenju međunarodnih restriktivnih mjera i da "samo desetak dana nakon susreta sa šefom Jedinice za Crnu Goru i Srbiju u Generalnom direktoratu Evropske Komisije za susjedstvo i politiku proširenja Majklom Milerom i šeficom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oanom Kristinom Popom, kojima smo čvrsto stavili do znanja da će naše institucija ostvariti značajne rezultate na ovom polju, to i pokazujemo."

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Izvor: Beta

Komentari(0)

Loading