FILMSKO BEKSTVO BARANINA: Kako je osumnjičeni ŠKALJARAC POBEGAO POLICIJI PRILIKOM PRETRESA

09:53

Crna Gora 0

Baranin Stefan Janković (27), kojeg policija traži zbog stvaranja kriminalne organizacije, pobegao je inspektorima Specijalnog policijskog odelenja i Sektora kriminalističke policije kroz prozor od kupatila tokom pretresa njegovog stana, pišu crnogorski mediji.

FILMSKO BEKSTVO BARANINA: Kako je osumnjičeni ŠKALJARAC POBEGAO POLICIJI PRILIKOM PRETRESA
EPA

Kako je medijima nezvanično saopšteno, Janković je prethodno uhapšen. Inspektori su mu stavili lisice na ruke, ali je on tražio da ode u toalet.

Janković je u kupatilu bio sam bez obezbeđenja. Inspektori su čuli buku, ušli u kupatilo i videli otvoren prozor i kroz otvor Jankovića kako beži. S obzirom na to da vani nije bilo policije, Janković je, čak i sa lisicama na rukama bio u prednosti. Inspektori kojima je Janković pobegao, prema Pobjedinim saznanjima, nisu se usudili da skoče sa prozora i krenu u poteru.

Izvori navode da su policajci bili u obavezi da obezbede objekat spolja, a posebno jer se radi o osobi koja je u evidencijama bezbednosnih službi označena kao član organizovane kriminalne grupe.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dok policija traži Stefana, njegov dve godine mlađi brat Martin je uhapšen i priveden tužiocu koji je odredio njegovo zadržavanje. Isto rešenje doneto je i za Baranina Marka Peruničića. Sva trojica u bezbednosnim službama označena su kao članovi škaljarskog klana.

Sinoć, nakon 20.15 sati, iz Uprave policije su se ponovo oglasili povodom ovog događaja.

Kako su naveli „na okolnosti postupanja policijskih službenika prilikom akcije utvrdiće se sve činjenice i preduzeti zakonom propisane procedure“.

Komentari(0)

Loading